Ex Libris Torill Elisabeth Larsen / Torill Elisabeth Larsen. - Larsen, Torill Elisabeth (1946- ). (2011)
Przedstawienie podzielone na dwie części. Na jednej, ciemnej powierzchni słońce, księżyc i gwiazdy, na drugiej jasnej schematycznie narysowana postać kobieca. Wzdłuż krawędzi napis: Ex Libris Torill Elisabeth Larsen.