[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Chór "Lutnia" Z.Z.K. w Malborku po przerwie wakacyjnej rozpoczął swą pracę ... ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz z informacją o wznowieniu działalności oraz zaproszeniem do chóru.