[Afisz. Incipit] W sali Teatru Wielkiego odbędzie się pokaz tańca artystycznego Szkoły Choreograficznej we Wrzeszczu pod dyrekcją Kazimiery Nowowiejskiej ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o pokazach 29.01.1950 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.