Zawody o mistrzostwo pierwszej ligi w piłce nożnej Pogoń Szczecin - Odra Opole. (Opole : [s.n.], 1963)
Afisz inf. o meczu 28.08.1963 r.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- 1945-1970.; Opole (Polska, województwo opolskie) -- 1945-1970 -- druki ulotne