Domy nad Radunią - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia kanał Raduni i bloki stojące przy ul. Rybaki Dolne w Gdańsku, 1987 r.
Tytuł ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulice -- Polska -- Gdańsk -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Radunia (Polska ; rzeka) -- fotografie