Ze Zbiorów Muzeum Zamkowego W Malborku / W. Langner. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1974)
Tarcza z monogramem MZM, wzdłuż krawędzi napis: Ze Zbiorów Muzeum Zamkowego W Malborku, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.