Jerzy Andrzejewski - Ciemności kryją ziemię / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2024)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 12.04.2024 r. na Scenie Stara Apteka. Reżyseria: Tomasz Fryzeł, scenografia i kostiumy: Anna Oramus.