Ex Libris Stephani Wojciechowski AS. - Semsey, Andor (1917-1986) (1967)
Przedstawia otwartą książkę, na stronie lewej herb i napis Budapest na prawej herb i napis Lublin. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod przedstawieniem autograf aut.