Ex Libris Stephani Wojciechowski - Semsey, Andor (1917-1986).; Wojciechowski, Stefan (1899-1980). ([Budapest, 1967)
Przedstawia otwartą książkę, na stronie lewej herb i napis Budapest na prawej herb i napis Lublin. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod przedstawieniem autograf aut.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. miejsce i data wyd. oraz technika graf.