Ubezpieczenia i renty a plebiscyt = Die soziale Frage und Polen. (Gliwice : [s.n., 1921)
Propagandowy druk z okresu plebiscytu.
Data wyd. na podst. treści.
Tekst równol. w dwóch językach.
Keywords: Plebiscyt -- Polska -- Śląsk, Górny (region) -- druki ulotne