Szansa - Świerzy, Waldemar (1931-2013). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1979)
Przedstawia twarz mężczyzny. U dołu twarze innych osób i piłki nożne.
Na plakacie dodatkowe informacje: film Feliksa Falka z udziałem Jerzego Shtura i Krzysztofa Zaleskiego; prod. ZF "X".
Sygnatura w lewym dolnym narożu: Swierzy.
Data wydania wg: http://www.cinemaposter.com
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Plakaty filmowe -- Polska -- 1945-.; Film polski; Polska; Plakat filmowy