Prawa kobiety u nas i u nich (Gdańsk : [s.n.], 1952)
Propagandowa ulotka dot. praw kobiet w krajach socjalistycznych i zachodnich.
Keywords: Propaganda -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Prawa kobiet -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.