Medal. Władysław II Wygnaniec 1138-1146 Kraków Kościół- Św. Andrzeja. ([Mennica Państwowa], 1989)
Medal. Awers: Półpostać Władysława lekko w lewo, Władysław II Wygnaniec 1138-1146, Rewers: Widok kościoła św. Andrzeja w Krakowie, Kraków Kościół- Św. Andrzeja.