Ballada Morska - Malina, Marian (1922-1985). ([Kraków] : [nakładem własnym autora], 1963)
Przedstawia ludzi nad morzem i statki w oddali.
Pod kompozycją tytuł, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy