Ryszard Latko - Tato, Tato, sprawa się rypła / projekt okładki i rysunki Zbigniew Jujka ; Teatr Dramatyczny w Gdyni. - Jujka, Zbigniew (1935-2019) (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1981)
Program teatralny przedstawienia. Reżyseria Jarosław Kuszewski, scenografia Jadwiga Pożakowska i Zdzisław Bubella.