Akcja Frombork 1001 : ZHP członek KC Marian Spychalski / Janusz Uklejewski artysta fotografik. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1970)
Przedstawia Mariana Spychalskiego przemawiającego na zlocie Związku Harcerstwa Polskiego we Fromborku w 1970 r.