[Afisz. Incipit] Komitet Koła Rodzicielskiego przy Pryw. Przedszkolu ... zaprasza ... na przyjemny wieczór ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wieczorze w przedszkolu w Wejherowie, 2.07.1946 r.