Gdańsk - Wrzeszcz, ulica Mireckiego 4a-4b / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1990)
Przedstawia kamienicę przy ul. Miereckiego 4a-b, w głębi kościół pw. Najświętszego Serca Jezusowego, 1990 r.