Wiliam Szekspir - Hamlet / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1974)
Program teatralny premiery 23.11.1974 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Marek Okopiński, scenografia: Lidia i Jerzy Skarżyński.