Kapłan wśród młodych i trudnych : czyli papieros na czole - Szymkowiak, Rafał (1970- ). (2010)
Być kapłanem być dla innych. Umiejętność słuchania. Poznać świat młodych. Starać się zrozumieć. Współpracować i dawać. Przejąć się losem młodych i nie rezygnować z nich.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Kapłaństwo; Duszpasterstwo młodzieży; Katolicyzm; Młodzież niedostosowana społecznie; Artykuł z pracy zbiorowej