[Afisz. Incipit] Ogłoszenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Malborku w myśl istniejących przepisów ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1956)
Afisz z treścią ogłoszenia dotyczącego zgłaszania nieopodatkowanych gruntów.
Keywords: Malbork (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.