[Afisz. Incipit] Kursy Kierowców Samochodowych przy Wydziale Motoryzacji Urzędu Wojewódzkiego Gdańskiego ... rozpoczynają dwunasty kurs kierówców samochodowych ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o kursie 7.06.1947 r. Sopot ul. Armii Czerwonej 68.