Ekslibris dr gerhard kreyenberg E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) (s.n.], 1962)
Przedstawia mężczyznę ze słuchawkami lekarskimi, napis u góry: ekslibris, u dołu: dr gerhard kreyenberg. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut. i data.