[Afisz. Incipit] Obywatele Wyborcy miasta i powiatu malborskiego! Zaledwie pięć dni dzieli nas od wyborów do Sejmu ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1957)
Afisz nawołujący do głosowania na Front Jedności Narodowej.
Keywords: Wybory -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.