Rodzina Sylwestra Bielskiego portowca z Gdyni z rodziną / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia Sylwestra Bielskiego portowca z Gdyni z rodziną i ich mieszkaniu, 23 grudnia 1978 rok.