Przeobrażenia w szwedzkim systemie medialnym pod wpływem technologii cyfrowej i nowych mediów / Malwina Jałoszyńska. - Jałoszyńska, Malwina
Zakres i treść: szwedzka innowacyjność, media tradycyjne a nowe media w Szwecji, zmiana wzorców konsumpcyjnych w szwedzkich mediach, rola Internetu, telefonia komórkowa, prasa w Internecie.