Verordnung : Sämtliche Läger an Benzin, Benzol [...] / Bissing. - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917) ([s.n.], 1914)
Afisz okupacyjnych władz niemieckich do obywateli Belgii z 11.12.1914 dot. dystrybucji i konkwiskaty paliw.