Verordnung : Sämtliche Läger an Benzin, Benzol [...] - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917). (Brüssel : [s.n.], 1914)
Afisz okupacyjnych władz niemieckich do obywateli Belgii z 11.12.1914 dot. dystrybucji i konkwiskaty paliw.
Tekst równol. w jęz. niem., fr. i hol.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Belgia; Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty