Ex libris Jana Jarczyka / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). ([wydawca nieznany], 1982)
Puzon z palącą się w ustniku świecą, w tle wieże kościoła mariackiego w Krakowie, napis u góry: ex libris, u dołu: Jana Jarczyka. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.