Ex libris Jana Jarczyka - Janeczek, Zbigniew (1946- ).; Jarczyk, Jan (1947-2014) ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1982)
Puzon z palącą się w ustniku świecą, w tle wieże kościoła mariackiego w Krakowie, napis u góry: ex libris, u dołu: Jana Jarczyka. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.
Data według inwentarza zbioru ekslibrisów.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.