Juliusz Słowacki - Lilla Weneda / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2007)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 24.03.2007 r. na Dużej Scenie. Reżyseria: Wiktor Rubin, scenografia: Paweł Wodziński.