Fragment fasady domu kupca Speimanna przy ul. Długi Targ 41 / St. Rolicz. - Rolicz, Stanisław (1913-1997) ([nakładem własnym autora], 1946)
Przedstawia zniszczenia fasady domu kupca Speimanna przy ul. Długi Targ 41 w Gdańsku.