Mühlhausen. - Eduard Pietzsch & Comp ([Drezno] : [Eduard Pietzsch und Comp], 1842)
Przedstawia widok na miasto Mühlhausen.
Pod polem kompozycji pośrodku tytuł, po prawej: B.II., a po lewej: III.19. Ilustracja drukowana w Borussia. Museum für Preußische Vaterlandskunde Bd. 3 (1842), Lief.19.
Data, wydawca i miejsce wydania na podstawie odnośnika bibliograficznego.
https://polona.pl dostęp 21.04.2026
Keywords: Grafika niemiecka; Litografia