Profesjonalne wsparcie nieformalnych opiekunów osób chorych onkologicznie jako przestrzeń dla pracy socjalnej / Sabina Pawlas-Czyż. - Pawlas-Czyż, Sabina
Słowa kluczowe: opiekun nieformalny, choroba nowotworowa, praca socjalna, case management, wsparcie społeczne.