Dr. Med F. Koebner Ex Libris / [Frans Masereel]. - Masereel, Frans (1889-1972) ([wydawca nieznany], 1972)
Przedstawia mierzenie pulsu, napis u góry: Dr. Med F. Koebner, u dołu: Ex Libris. Sygnatura artysty monogram FM, w obrębie kompozycji.