[Afisz. Incipit] Stronnictwo Demokratyczne walczy o ścisły sojusz ze Związkiem Radzieckim i przymierze z wielkimi demokracjami Zachodu ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz zachęcający do wstępowania do Stronnictwa Demokratycznego.