Vademecum Przedsiębiorcy kierownictwo produkcji Rafał Matuszak, Krzysztof Giżycki. - Matuszak, Rafał; Giżycki, Krzysztof (WINFOR, 2005)
Akty prawne, formularze, wzory umów, poradniki z akresu prawa gospodarczego, prawa pracy, ubezpieczeń.