Vademecum Przedsiębiorcy - Matuszak, Rafał; Giżycki, Krzysztof (Warszawa : WINFOR, 2005)
Akty prawne, formularze, wzory umów, poradniki z akresu prawa gospodarczego, prawa pracy, ubezpieczeń.
Tyt. z etykiety.
Dod. do "Rzeczpospolitej" (2005).
Minimalne wymagania systemowe : Windows 9x /NT/2000/XP; Pentium II 233 MHz ; Ram 32 MB RAM; karta grafiki SVGA 16 bit, karta muzyczna.
Keywords: Prawo gospodarcze publiczne -- Polska; Prawo pracy -- Polska; Finanse publiczne -- podatki -- Polska; Ubezpieczenia społeczne -- Polska; Wydawnictwa elektroniczne