[Długie Pobrzeże od południa, z wysokości przeprawy za Zielonym Mostem] F. M. Meyer. - Meyer, Friedrich Leonhard (1842-po 1880) (s. n., 1875)
Przedstawia Widok na Długie Pobrzeże od strony przeprawy wodnej obok Mostu Zielonego w Gdańsku.