Popiersie Abrahama w Władysławowie odsunięte w połowie lipca 77 / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia pomnik popiersie Antoniego Abrahama we Władysławowie, 1977 rok.