Einladung zum Schau-Turn-Fest in Jäschkenthal : am 11. Juli 1857. (Gdańsk : [s.n.], 1857)
Zaproszenie na młodzieżowe zawody sportowe wraz z programem, które odbyly się 11 lipca 1857 r. w części Wrzeszcza w Jaśkowej Dolinie.
Keywords: Zawody sportowe -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 19 w. -- druki ulotne