[Afisz. Incipit] Uwaga! Członkowie Powszechnej Spółdzielni Spożywców w Słupsku ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o możliwości zakupu żywności po cenach własnych za okazaniem legitymacji członkowskiej w dniach 23-28.09.1946 r.