[Afisz. Incipit:] Muzyka i śpiew wykonawcy: Jadwiga Dzikówna ... - Państwowa Organizacja Imprez Artystycznych "Artos". (Gdańsk : [s.n.], 1953)
Afisz inf. o koncercie - Jadwiga Dzikówna, Tadeusz Kerner, Wałdysław Walentynowicz 14.06.1953.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970.; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne