Idziemy do dobrobytu - prosimy nie jeść w marszu! ([wydawca nieznany], 1981)
Plakat z powielacza. Na druku: artykuł z gazety, na którym umieszczono trybunę z działaczami partyjnymi, pod trybuną pochód.