Postacie XXVI - Góra, Jan (1936-2023). ([Gdańsk], 1969)
Przedstawia cztery siedzące sylwetki ludzkie na abstrakcyjnym tle.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.