Verordnung : Behufs Einschränkung des Wohllebens [...] / Bissing. - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917) ([s.n.], 1915)
Afisz z odezwą do ludności belgijskiej z 11 stycznia 1915 r. w sprawie handlu pieczywem.