Das deutsche Uebungsgeschwader auf der Danziger Rhede / Nach einer Zeichnung von M. Bischof. - Bischoff, Max (1824-1887) (1874)
Przedstawia trzy okręty niemieckiej Cesarskiej Marynarki Wojennej stojące na redzie portu gdańskiego.