[Afisz. Incipit] Konferencja powiatowa Polskiej Partii Robotniczej ... (Kościerzyna : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o konferencji w sali Bazaru w Kościerzynie 21.11.1948 r.
Keywords: Polska Partia Robotnicza -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.