Jak wygląda jarmark. - Gorski, Konstanty (1868-1934). ([Warszawa], 1895)
Przedstawia dzień targowy na jarmarku. Wśród straganów ludzie, zwierzęta gospodarskie. W tle wiejskie budynki mieszkalne.
Pod kompozycją czerwonym tuszem tytuł: Jak wygląda jarmark.
Miejsce powstania według działalności autora.
Data powstania dzieła według działalności autora.
Autor na podstawie przedstawienia i analogii.
Keywords: Malarze -- Polska -- 1900-1945.