Zarządzenie wojewody gdańskiego w sprawie rejestracji, ewidencji ruchu ludności niemieckiej / St. Zrałek, Bolesław Nowicki. - Zrałek, Stanisław (1907-1954) (Wojewoda Gdański, 1947)
Afisz z 16.04.1947 r.